Als een upgrade van de op Windows gebaseerde one-X Portal for IP Office-toepassingssoftware is uitgevoerd aan de hand van het upgradeproces, kan ook opnieuw een downgrade worden uitgevoerd naar de oorspronkelijk geïnstalleerde versie.

Opmerking: De installatie van one-X Portal for IP Office en de laatste upgrade naar one-X Portal for IP Office worden beide vermeld in de lijst van Programma's toevoegen en verwijderen in het Configuratiescherm van Windows. Houd er echter rekening mee dat het verwijderen van een van deze, de volledige toepassing zal verwijderen.

Lees voordat u een downgrade van one-X Portal for IP Office uitvoert het Avaya IP Office technische bulletin voor de one-X Portal for IP Office. Het technische bulletin bevat gegevens over eventuele specifieke vereisten en bijkomende stappen die niet in deze documentatie vermeld zijn.

Waarschuwing
Voor dit proces moet u de portalservice opnieuw opstarten om de wijzigingen van kracht te laten worden. Tijdens het opnieuw opstarten, is de portal mogelijk maximaal 15 minuten lang niet beschikbaar voor gebruikers.

one-X Portal for IP Office downgraden:

1.Selecteer Start | Alle programma's | IP Office | one-X Portal | Installatie one-X Portal verwijderen.
downgrade01

2. Klik op Downgraden.
downgrade02

3. Wanneer de downgrade is voltooid, dient de Avaya one-X Portal handmatig opnieuw te worden gestart.