De one-X Portal for IP Office-service kan op verschillende manieren worden gestopt en opnieuw opgestart.

Vanuit de beheerdersmenu's

U kunt op het pictogram icon_restart_portal_service boven aan de beheerdersmenu's klikken om de portal opnieuw op te starten. Dit pictogram wordt automatisch weergegeven wanneer u wijzigingen aanbrengt waardoor opnieuw moet worden opgestart.

Windows-server

De one-X Portal for IP Office-toepassing wordt geïnstalleerd als een service Avaya one-X Portal genoemd. De toepassing kan worden gestart en gestopt via het standaard configuratiescherm van Windows Services.

services

Houd er rekening mee dat wanneer de service wordt gestart of opnieuw gestart, het tot 15 minuten zal duren voordat de toepassing volledig functioneert, ook als de Avaya one-X Portal-service zichzelf na een aantal seconden als gestart meldt. U kunt de vooruitgang via Windows Taakbeheer volgen. Als de one-X Portal for IP Office start, zal het PF-gebruik geleidelijk aan toenemen tot ongeveer 2.3 GB voordat one-X Portal for IP Office is gestart.

Geen service.
Als er geen service aanwezig is, wordt dat waarschijnlijk veroorzaakt door een poortconflict of een probleem met Java. Zie Problemen oplossen.

Linux-server

1.Selecteer Oplossing via de webbeheermenu's voor de server.

2.Klik op het pictogram icon_platform en selecteer Platformweergave.

3.In de platformweergave wordt de status van de one-X Portal-service weergegeven op het tabblad Systeem. U kunt de service stoppen door op Stoppen of Stoppen forceren te klikken. U kunt de service starten door op Starten te klikken.