Lees voordat u een upgrade uitvoert van een op Windows gebaseerde one-X Portal for IP Office het Avaya IP Office technische bulletin voor de release van one-X Portal for IP Office-software die u wilt installeren of de IP Office-softwarerelease waarbij het zich bevond. Het technische bulletin bevat gegevens over eventuele specifieke vereisten en bijkomende stappen die niet in deze documentatie vermeld zijn.

Als one-X Portal for IP Office al geïnstalleerd is op een server-pc en het installatiebestand voor een latere versie wordt uitgevoerd, zal de bestaande versie worden gedetecteerd en zult u gevraagd worden of u al dan niet wilt upgraden. Als u "upgraden" selecteert, wordt een proces uitgevoerd dat vergelijkbaar is met een normale software-installatie. Een aantal installatieopties zal echter in grijs worden weergegeven omdat de bestaande instellingen niet gewijzigd kunnen worden.

Waarschuwing
Voor dit proces moet u de portalservice opnieuw opstarten om de wijzigingen van kracht te laten worden. Tijdens het opnieuw opstarten, is de portal mogelijk maximaal 15 minuten lang niet beschikbaar voor gebruikers.

pa_upgrade

Als geen upgrade kan worden uitgevoerd van de bestaande one-X Portal for IP Office-database, wordt een waarschuwing weergegeven. Als u Ja selecteert, zal de bestaande database worden vervangen door de standaarddatabase. Als u Nee selecteert, moet u het installatieprogramma opnieuw uitvoeren om te downgraden naar de versie van one-X Portal for IP Office die compatibel is met de database.

install integrity failure

 

Tijdens het upgradeproces wordt er een back-upbestand aangemaakt (backup.sql). Dit is geen volledige back-up van het one-X Portal for IP Office-systeem en mag niet worden gebruikt voor het herstellen van de instellingen.