Probleem: niet overeenstemmende versie

Symptomen

Controle van database-integriteit is mislukt.

Wanneer one-X Portal for IP Office wordt gestart, is de versie die bovenaan de aanmeldpagina wordt getoond de eerdere versie en deze verschilt van wat gemeld wordt in het Windows-menu (Start | Programma's | IP Office | Avaya one-X Portal for IP Office | Installatie van VX.XX verwijderen).

Oorzaak

Het one-X Portal for IP Office-installatieprogramma stopt gewoonlijk automatisch elke Tomcat-webserver die gekoppeld is aan de vorige installatie van one-X Portal for IP Office. Het is echter gebleken dat in sommige gevallen de Tomcat-server niet wordt gestopt, maar dat gemeld wordt dat het installatieproces met succes voltooid is. Dit veroorzaakt niet overeenstemmende versies tussen componenten.

Oplossing

1. one-X Portal for IP Office verwijderen.

2. Verwijder de one-X Portal for IP Office toepassingsmap handmatig (standaard C:\Program Files (x86)\Avaya\onexportal). U moet de server opnieuw opstarten als wordt aangegeven dat de map vergrendeld is.

3. Installeer de nieuwe versie van one-X Portal for IP Office.

one-X Portal for IP Office start niet

Symptomen

one-X Portal for IP Office start niet.

Prorun fout verschijnt in de logbestanden van de Tomcat server.

Andere Java-toepassingen kunnen niet worden uitgevoerd op de server (bijvoorbeeld de IP Office System Status Application).

Oplossing

1. Controleer of sprake is van een poortconflict. Als er een poortconflict is, verwijdert u de andere toepassing of installeert u one-X Portal for IP Office op een andere poort.

2. Gebruik het Windows-onderdeel Programma's toevoegen of verwijderen, verwijder Java.

3. one-X Portal for IP Office verwijderen.

4. Installeer one-X Portal for IP Office.