U kunt een contactpersoon uit het systeemtelefoonboek aan uw persoonlijke telefoonboek toevoegen. De gekopieerde informatie blijft verbonden met het systeemtelefoonboek. U kunt de gegevens niet bewerken, maar wijzigingen in het systeemtelefoonboek worden doorgevoerd in de gekopieerde informatie in uw persoonlijke telefoonboek.

Om een kopie van een contactpersoon uit het systeemtelefoonboek toe te voegen dat u vervolgens kunt bewerken en waaraan u andere contactgegevens kunt toevoegen, zoals bijkomende nummers en e-mailadressen, gebruikt u de standaardmethode voor het toevoegen van een contactpersoon uit het persoonlijke telefoonboek. Als het nummer voor Telefoon werk overeenstemt met het toestelnummer van een systeemgebruiker, geeft de persoonlijke contactpersoon de gebruikersstatus van die gebruiker weer.

Een contactpersoon uit het systeemtelefoonboek toevoegen:

1.Selecteer in het telefoonboekgadget directoryHead op het tabblad Start het tabblad Systeemtelefoonboek.

2.Zoek de contactpersoon die u wilt toevoegen aan uw persoonlijke telefoonboek. Beweeg de cursor over de contactpersoon en klik op het pictogram add Toevoegen.

3.U kunt de contactgegevens niet bewerken, maar u kunt selecteren aan welke groep persoonlijke contactpersonen u de contactpersoon uit het systeemtelefoonboek wilt toevoegen.

4.Klik op Toevoegen om de contactpersoon toe te vroegen aan de door u geselecteerde huntgroep.