Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> Telefonische vergaderingen

Een deelnemer toevoegen aan een vergadering

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

U kunt een nieuwe deelnemer toevoegen aan de vergadering.

Een deelnemer toevoegen aan een vergadering:

1. Voer het nummer in dat u wilt bellen en klik op Bellen. Daarnaast kunt ook het telefoonboek gebruiken om een contactpersoon te bellen.
conference03

2. Uw verbinding met de vergadering wordt in wachtstand geplaatst, maar de andere deelnemers kunnen nog steeds met elkaar praten.
conference04

Als de andere partij wilt deelnemen aan de vergadering, klik dan op callConf.

Als de andere partij niet opneemt of niet wil deelnemen aan de vergadering, klikt u op callDrop. Ga vervolgens naar het tabblad voor de vergadering, en klik op callRetrieve om u weer aan te sluiten bij de vergadering.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022