Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

Bij het plaatsen en beantwoorden van oproepen via de one-X Call Assistant, kunt u deze functie gebruiken om automatisch de volledige one-X Portal-client weer te geven in een browservenster. Dit kan handig zijn bij het uitvoeren van verdere acties op de oproep of om aanvullende informatie te krijgen.

Het pop-upvestner maakt gebruik van de minimale versie van uw standaardbrowser. Dat betekent een browservenster zonder de gebruikelijke werkbalken en knoppen, waardoor het compacter is dan normaal.

Pop-upscherm van Outlook

U kunt het systeem ook instellen om een pop-up te tonen van het visitekaartje van de contactpersoon in het Outlook-adresboek, afhankelijk van het ID van de beller of het telefoonnummer dat u belt. Voor deze functie moet Outlook actief zijn.

Het systeem ondersteunt de pop-upfunctie voor Outlook-contactpersonen voor de volgende platforms:

Outlook-versies:

Microsoft Outlook (Office 365) thick client

Besturingssystemen:  

Windows 8.1, Windows 10, Windows 11.

Pop-upschermen configureren:

1.Klik in het meldingsgebied met de rechtermuisknop op het pictogram ca icon connected en selecteer Instellingen.

2.Selecteer Pop-upschermen. Schakel de gewenste instellingen in.

Velden

Omschrijving

CA-pop-ups inschakelen

Schakelt pop-upschermen in indien geselecteerd. De onderstaande opties worden vervolgens gebruikt om te selecteren wanneer pop-upschermen worden weergegeven en welk type pop-upschermen wordt weergegeven.

Pop-up bij lijnidentiteit van de beller

Open het one-X Portal-venster voor inkomende oproepen. Als Pop-up Outlook ook is geselecteerd, wordt het visitekaartje van de Outlook-contactpersoon weergegeven als de beller-ID van de beller overeenkomt met een contactpersoon in het Outlook-adresboek.

Pop-up bij uitgaande oproepen

Open het one-X Portal-venster voor uitgaande oproepen. Als Pop-up Outlook ook is geselecteerd, wordt het visitekaartje van de Outlook-contactpersoon weergegeven als het nummer dat u kiest overeenkomt met een contactpersoon in het Outlook-adresboek.

Pop-up Outlook

Open contactpersonen in het Outlook-adresboek met behulp van de bovenstaande instellingen. Voor deze functie moet Outlook actief zijn.

3.Klik op OK.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022