Bij het plaatsen en beantwoorden van oproepen via de one-X Call Assistant, kunt u deze functie gebruiken om automatisch de volledige one-X Portal-client weer te geven in een browservenster. Dit kan handig zijn bij het uitvoeren van verdere acties op de oproep of om aanvullende informatie te krijgen.

Het pop-upvestner maakt gebruik van de minimale versie van uw standaardbrowser. Dat betekent een browservenster zonder de gebruikelijke werkbalken en knoppen, waardoor het compacter is dan normaal.

Pop-upscherm van Outlook

U kunt het systeem ook instellen om een pop-up te tonen van het visitekaartje van de contactpersoon in het Outlook-adresboek, afhankelijk van het ID van de beller of het telefoonnummer dat u belt. Voor deze functie moet Outlook actief zijn.

Het systeem ondersteunt de pop-upfunctie voor Outlook-contactpersonen voor de volgende platforms:

Outlook-versies:

Microsoft Outlook (Office 365) thick client

Besturingssystemen:  

Windows 7 (32-bit, 64-bit)

Windows 8.1 (32-bit, 64-bit)

Windows 10

Pop-upschermen configureren:

1.Klik in het meldingsgebied met de rechtermuisknop op het pictogram ca icon connected en selecteer Instellingen.

2.Selecteer Pop-upschermen. Schakel de gewenste instellingen in.

Velden

Omschrijving

CA-pop-ups inschakelen

Schakelt pop-upschermen in indien geselecteerd. De onderstaande opties worden vervolgens gebruikt om te selecteren wanneer pop-upschermen worden weergegeven en welk type pop-upschermen wordt weergegeven.

Pop-up bij lijnidentiteit van de beller

Open het one-X Portal-venster voor inkomende oproepen. Als Pop-up Outlook ook is geselecteerd, wordt het visitekaartje van de Outlook-contactpersoon weergegeven als de beller-ID van de beller overeenkomt met een contactpersoon in het Outlook-adresboek.

Pop-up bij uitgaande oproepen

Open het one-X Portal-venster voor uitgaande oproepen. Als Pop-up Outlook ook is geselecteerd, wordt het visitekaartje van de Outlook-contactpersoon weergegeven als het nummer dat u kiest overeenkomt met een contactpersoon in het Outlook-adresboek.

Pop-up Outlook

Open contactpersonen in het Outlook-adresboek met behulp van de bovenstaande instellingen. Voor deze functie moet Outlook actief zijn.

3.Klik op OK.