Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> Voicemail

Iemand opbellen die een bericht heeft achtergelaten

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

U kunt een terugbeloproep opzetten naar iemand die u een voicemailbericht heeft achtergelaten.

Terugbellen vanuit voicemail:

1. Zoek met behulp van het messagesHead berichtengadget op het tabblad Start het bericht van de persoon die u wilt terugbellen.
pa mailbox

2. Klik op de naam of het nummer van de beller om de persoon terug te bellen.

De voortgang van de oproep wordt weergegeven op een tabblad in het callsHead gadget Oproepen. Als de oproep mislukt, wordt in het gadget een reden weergegeven, indien deze bekend is.

Als een interne gebruiker een oproep niet opneemt, kunt u terugbellen instellen zodat u wordt gebeld nadat zij hun huidige of volgende oproep hebben beëindigd.

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022