Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> » Er zijn hierboven geen onderwerpen. «

Telefonische vergaderingen

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

U kunt via one-X Portal telefonische vergaderingen starten en beheren. De deelnemers van de vergadering worden vermeld in het callsHead gadget Oproepen.

add to conference 05

Opmerkingen

1.Het maximale aantal vergaderingen en deelnemers aan een specifieke vergadering is afhankelijk van de totale hulpbronnen van het telefoonsysteem en het aantal vergaderingen dat reeds bezig is. Het wordt tevens beperkt door andere functies, zoals oproepopname, die eveneens gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten van het telefoonsysteem.

2.Afhankelijk van de instellingen van het telefoonsysteem, kan een vergadering automatisch worden beëindigd als alle interne gebruikers de oproep verlaten en er nog enkel externe gebruikers overblijven.

3.Als u betrokken bent bij meer dan één vergadering, heeft elke vergadering een apart tabblad. De vergadering met de meest recente statuswijziging wordt automatisch naar de voorgrond verplaatst.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022