U kunt de one-X Portal-telefoonboeken gebruiken om de deelnemers die u wilt toevoegen aan de vergadering te selecteren en te bellen en vervolgens de vergadering te starten.

Een ad-hocvergadering starten:

1. Zoek in het directoryHead telefoonboekgadget de contactpersoon die u wilt toevoegen om een vergadering mee te starten en beweeg uw cursor erover.

2.Klik op het pictogram conference. Hiermee wordt een oproep gestart via het informatiescherm voor vergaderingen van die contactpersoon in plaats van op het normale oproepscherm.
add to conference 02

3. Wanneer de partij antwoordt, vertel hen dat u hen aan een vergadering wilt toevoegen. Als zij de oproep niet beantwoorden of niet aan de vergadering willen deelnemen, positioneer dan de cursor erboven in het gadget voor oproepen en klik op het callDrop pictogram dat nu te zien is. De pictogrammen geven u eveneens de kans om een oproep in wachtstand te plaatsen of de oproep op te nemen.
add to conference 02a

4. Zoek en beweeg uw cursor over de volgende contactpersoon die u wilt toevoegen aan de vergadering.

5.Klik op het pictogram conference. De eerder toegevoegde partij wordt in wachtstand geplaatst terwijl u de vooruitgang van de oproep met de nieuwe contactpersoon hoort.
add to conference 03

6. Wanneer u alle contactpersonen hebt toegevoegd, klikt u op het callConf pictogram Vergadering in het gadget Oproepen om de vergadering te starten.
add to conference 05