Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> » Er zijn hierboven geen onderwerpen. «

Telefoonboeken

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

Uw one-X Portal kan verschillende telefoonboeken van namen en verwante telefoonnummers weergeven. Dit gebeurt in het directoryHead telefoonboekgadget. Wanneer u uw cursor over een contactpersoon beweegt, worden er pictogrammen voor verschillende bewerkingen weergegeven.

Directory_Icons_Personal

Elk van de verschillende types telefoonboeken die hieronder worden weergegeven, wordt op een afzonderlijk tabblad getoond. Daarnaast kunt u tot 4 extra tabbladen maken waaraan u geselecteerde contactpersonen kunt toevoegen.

Persoonlijk
Dit tabblad toont uw persoonlijke contactpersonen die zijn opgeslagen door het telefoonsysteem. Als u een Avaya-telefoon gebruikt, zijn deze contactpersonen ook toegankelijk via de telefoon. U kunt uw persoonlijke contactpersonen in maximaal 5 huntgroepen indelen.

Systeem
Dit tabblad toont contactpersonen die zijn opgeslagen door het telefoonsysteem voor gebruik door alle gebruikers plus de gegevens van andere gebruikers en huntgroepen.

Extern
Dit tabblad biedt u de mogelijkheid om een extern telefoonboek met contactpersonen te doorzoeken, indien dit door uw beheerder is geconfigureerd.

Alles doorzoeken
Dit tabblad wordt weergegeven wanneer het zoekvak boven aan het gadget werd gebruikt om te zoeken in alle telefoonboeken. Het tabblad geeft de resultaten van de zoekopdracht weer.

Kiezen op naam
Wanneer u oproepen opzet met het gadget callsHead Oproepen, kunt u een naam in plaats van een nummer invoeren. Als de naam overeenstemt met een contactpersoon in uw persoonlijke telefoonboek of in het systeemtelefoonboek, wordt het primaire nummer van die contactpersoon gebeld.

Naam weergeven bij inkomende oproepen
Wanneer u een oproep ontvangt, en het nummer van de beller stemt overeen met een contactpersoon in uw persoonlijke telefoonboek of in het systeemtelefoonboek, wordt de naam van de contactpersoon weergegeven door uw one-X Portal.

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022