Uw one-X Portal kan verschillende telefoonboeken van namen en verwante telefoonnummers weergeven. Dit gebeurt in het directoryHead telefoonboekgadget. Wanneer u uw cursor over een contactpersoon beweegt, worden er pictogrammen voor verschillende bewerkingen weergegeven.

Directory_Icons_Personal

Elk van de verschillende types telefoonboeken die hieronder worden weergegeven, wordt op een afzonderlijk tabblad getoond. Daarnaast kunt u tot 4 extra tabbladen maken waaraan u geselecteerde contactpersonen kunt toevoegen.

Persoonlijk
Dit tabblad toont uw persoonlijke contactpersonen die zijn opgeslagen door het telefoonsysteem. Als u een Avaya-telefoon gebruikt, zijn deze contactpersonen ook toegankelijk via de telefoon. U kunt uw persoonlijke contactpersonen in maximaal 5 huntgroepen indelen.

Systeem
Dit tabblad toont contactpersonen die zijn opgeslagen door het telefoonsysteem voor gebruik door alle gebruikers plus de gegevens van andere gebruikers en huntgroepen.

Extern
Dit tabblad biedt u de mogelijkheid om een extern telefoonboek met contactpersonen te doorzoeken, indien dit door uw beheerder is geconfigureerd.

Alles doorzoeken
Dit tabblad wordt weergegeven wanneer het zoekvak boven aan het gadget werd gebruikt om te zoeken in alle telefoonboeken. Het tabblad geeft de resultaten van de zoekopdracht weer.

Kiezen op naam
Wanneer u oproepen opzet met het gadget callsHead Oproepen, kunt u een naam in plaats van een nummer invoeren. Als de naam overeenstemt met een contactpersoon in uw persoonlijke telefoonboek of in het systeemtelefoonboek, wordt het primaire nummer van die contactpersoon gebeld.

Naam weergeven bij inkomende oproepen
Wanneer u een oproep ontvangt, en het nummer van de beller stemt overeen met een contactpersoon in uw persoonlijke telefoonboek of in het systeemtelefoonboek, wordt de naam van de contactpersoon weergegeven door uw one-X Portal.

De telefoonboeken gebruiken

De telefoonboeken weergeven

Oproepen starten vanuit het telefoonboek

Een contactpersoon uit het telefoonboek bewerken

Een e-mail sturen naar een contactpersoon

De gebruikerstatus zien in het telefoonboek.

Een oproep doorverbinden vanuit het telefoonboek

Een contactpersoon uit het telefoonboek verwijderen

Een instant message naar een contactpersoon sturen

De telefoonboeken doorzoeken

Een contactpersoon aan het telefoonboek toevoegen

Een tabblad met een contactpersonengroep toevoegen