De invoegtoepassing toont de telefoonboeken met namen en bijbehorende telefoonnummers op het tabblad Dire ctorytab Telefoonboek. Als u de muisaanwijzer over een contactpersoon beweegt, geeft het systeem pictogrammen weer voor verschillende bewerkingen.

plug_in_directory_tab

Via de vervolgkeuzelijst bovenaan kunt u selecteren welk telefoonboek momenteel wordt weergegeven. De verschillende telefoonboeken zijn:

Persoonlijk
Toont de persoonlijke contactpersonen die zijn opgeslagen in het telefoonsysteem. Als u een Avaya-telefoon gebruikt, zijn deze contactpersonen ook toegankelijk via de telefoon. U kunt ook uw persoonlijke contactpersonen onderbrengen in maximaal 5 groepen en selecteren welke groep momenteel wordt weergegeven of een van de volgende :

Alle
Toon alle persoonlijke contactpersonen behalve Outlook-contactpersonen.

Outlook
Toon contactpersonen die zijn geïmporteerd vanuit Outlook.

Systeem
Geeft de contactpersonen weer die zijn opgeslagen in het telefoonsysteem voor gebruik door alle gebruiken alsmede de details van andere gebruikers en huntgroepen.

Extern
Geeft contactpersonen weer uit een LDAP-telefoonboek dat door de beheerder van het portalsysteem is geconfigureerd. Let op: alleen de eerste 1000 contactpersonen worden weergegeven. Als een zoekactie wordt uitgevoerd op de externe contactpersonen, worden de contactpersonen bijgewerkt zodat de eerste 1000 overeenkomende contactpersonen worden weergegeven.

Zoekresultaten
Toon de resultaten van de huidige zoekopdracht in telefoonboek.

De telefoonboeken gebruiken

De telefoonboeken weergeven

Oproepen starten vanuit het telefoonboek

Een contactpersoon uit het telefoonboek bewerken

De gebruikerstatus zien in het telefoonboek.

Een contactpersoon uit het telefoonboek verwijderen

Een instant message naar een contactpersoon sturen

De telefoonboeken doorzoeken

Een contactpersoon aan het telefoonboek toevoegen

Een tabblad met een contactpersonengroep toevoegen