Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> Telefonische vergaderingen

Een deelnemer verwijderen uit een vergadering

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

Als u de vergaderingsvoorzitter bent, kunt u andere deelnemers uit een vergadering verwijderen. Anders kunt u alleen uzelf verwijderen.

Een deelnemer uit de vergadering verwijderen:

1.Plaats in het gadget Oproepen uw muisaanwijzer op de deelnemer die u wilt verwijderen. Er wordt een aantal pictogrammen voor oproepfuncties weergegeven naast de naam van de deelnemer.

2.Klik op callDrop Beëindigen. Het pictogram van de deelnemer verandert in userDrop om aan te geven dat de deelnemer niet langer aanwezig is bij de vergadering.

Alle andere deelnemers verwijderen:

1.Klik in het gadget Oproepen op DropAll Alle beëindigen.

Uzelf uit de vergadering verwijderen:

1.Klik in het gadget Oproepen op callDrop Beëindigen.

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022