Voor vergaderingen waarvan u de voorzitter bent, die worden weergegeven in rood, kunt u de vergaderingsdetails bekijken en bewerken. Als u wijzigingen doorvoert, verstuurt het systeem bijgewerkte vergaderingsmeldingen aan de deelnemers.

Terugkerende vergaderingen bewerken
Bij terugkerende vergaderingen kunt u via de vergaderingsweergave alleen de vergaderingsreeks bewerken. Als u één vergadering uit de reeks wilt bewerken, gebruikt u de agendaweergave.

Vergaderbronnen
U kunt Meet Me-vergaderingen plannen. Het systeem kan echter geen bronnen reserveren en garanderen voor die vergaderingen. Als het systeem bij het plannen of wijzigen van een vergadering vaststelt op basis van de andere al geplande vergaderingen dat er op dat moment niet voldoende capaciteit beschikbaar is voor uw vergadering, wordt een waarschuwing weergegeven.

Vergaderingsdetails bewerken:

1.Zoek de vergadering in de vergaderingsweergave.

2.Klik op de details van de vergadering om deze te markeren. Klik op het pictogram queues configuration edit icon.

3.De vergaderingsdetails worden weergegeven en kunnen worden bewerkt.

4.Klik op Plannen om de wijzigingen te bevestigen.

Als het systeem vaststelt op basis van de andere al geplande vergaderingen dat er op dat moment niet voldoende capaciteit beschikbaar is voor alle genodigden voor uw vergadering, wordt een waarschuwing weergegeven. U kunt selecteren of u nog steeds uw vergadering wilt boeken of wilt teruggaan om de instelling ervan te wijzigen.
conference_schedule_no_resources