Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> Telefoonboeken

Een e-mail sturen naar een contactpersoon

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

Contactpersonen in uw persoonlijke en externe telefoonboek kunnen e-mailadressen bevatten. U kunt hierop klikken om een e-mail naar de contactpersoon te sturen via de standaard e-mailtoepassing van uw pc.

Een e-mail sturen naar een contactpersoon:

1.Zoek met behulp van het directoryHead telefoonboekgadget op het tabblad Start de naam die u nodig hebt uit het telefoonboek.

2.Om de getoonde namen te filteren, voert u een naam of nummer in het tekstvak boven aan het tabblad in. Wanneer u een naam invoert, zullen contactpersonen uit het telefoonboek die niet overeenstemmen, niet worden getoond.

3.Beweeg de cursor over de contactpersoon en klik op het details pictogram voor details.
email contact

4.Klik op het e-mailadres dat u wilt gebruiken. Sommige contactpersonen kunnen meer dan één e-mailadres hebben dat u kunt selecteren.

5.Er wordt een nieuw e-mailbericht gemaakt met het standaard e-mailprogramma van de computer en het geselecteerde e-mailadres in het veld Aan.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022