De one-X Portal bestaat uit twee tabbladen of pagina's: Start en Configureren. De elementen die worden getoond op het tabblad Start staan hieronder beschreven.

Titelbalk

De titelbalk toont u informatie over uzelf.

pa_status_line

Werkbalk

De werkblak onderaan wordt gebruikt om toegang voor de one-X Portal-vormgeving te bieden en om pictogrammen voor geminimaliseerde gadgets weer te geven.

toolbar

callsHead Oproepengadget

Het gadget Oproepen toont gegevens van uw huidige oproepen, met een subtabblad voor elke oproep. De tekstvakken bovenaan het gadget kunnen gebruikt worden om nieuwe oproepen op te zetten.

pa calls

logsHead Gespreksgeschiedenis

Het gespreksgeschiedenisgadget toont uw oproepenlogboek dat is opgeslagen door het telefoonsysteem.

pa call log

directoryHead Telefoonboek

Het telefoonboekgadget toont een aantal verschillende telefoonboeken. Het persoonlijke telefoonboek bevat uw eigen private contactpersonen. Het systeemtelefoonboek bevat gedeelde telefoonboekcontactpersonen die zijn opgeslagen door het telefoonsysteem plus de gegevens van andere gebruikers en huntgroepen op het telefoonsysteem. Het Extern telefoonboek biedt u de mogelijkheid om andere telefoonboeken te doorzoeken. De toegang tot dit telefoonboek werd geconfigureerd door de systeembeheerder.

pa_directory

messagesHead Berichten

Het berichtengadget toont u gegevens van de berichten in uw voicemail mailbox. U kunt het gadget gebruiken om de berichten af te spelen op uw telefoon of via uw browser als deze multimedia ondersteunt.

pa mailbox

icon small world clock Wereldklok

Het wereldklokgadget toont u de huidige tijd in de verschillende tijdzones die u selecteert. Tijdzones kunnen weergegeven worden in een band of als klokken.

gadget world clock

icon queues Wachtrijen en agentbeheer

Via dit gadget kunt u huntgroepen beheren. In één tabel kunt u voor maximaal vijf huntgroepen in de gaten houden hoeveel oproepen er in de wachtrij staan. U kunt deze oproepen beantwoorden via de wachtrij. In de andere tabel ziet u van welke groepen u lid bent en kunt u uw lidmaatschappen wijzigen.

gadget queues

icon_conf_gadget Oproep-/vergaderingsplanning

Met dit gadget kunt u de toekomstige vergaderingen bekijken waarvoor u bent uitgenodigd en kunt u tevens vergaderingen plannen.

conference_meetings_view