Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

U kunt een vergadering in wachtstand plaatsen door op callHold te klikken. De andere deelnemers in de vergadering zullen nog steeds met elkaar kunnen praten zonder u. Uw status in het vergaderingscherm wordt bijgewerkt om aan te tonen dat u in wachtstand staat.

! WAARSCHUWING
Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is op telefonische vergaderingen op uw eigen telefoonsysteem die worden weergegeven als telefonische vergaderingen door uw one-X Portal. Als er verbinding wordt gemaakt met een ander type vergadering,bijvoorbeeld op een ander telefoonsysteem, kan dat ertoe leiden dat de wachtmuziek van uw telefoonsysteem hoorbaar is in de vergadering.

add to conference 09

U kunt terugkeren naar de vergadering door op callRetrieve Terughalen te klikken.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022