U kunt een oproep in de wachtstand plaatsen en deze later weer uit de wachtstand halen. Als een oproep in de wachtstand wordt geplaatst, hoort de beller wachtmuziek of klinken er regelmatige herinneringstonen.

Bellers in wachtstand horen muziek, indien deze beschikbaar is. De muziek hangt af van de configuratie van het telefoonsysteem. Als er geen muziek voor wachtende oproepen is geconfigureerd, zal de beller elke 4 seconden een dubbele pieptoon horen.

De Time-out wachtstand voor alle wachtende oproepen wordt ingesteld door de systeembeheerder. Het is standaard 15 seconden, maar kan worden gewijzigd of uitgeschakeld. De terugkerende oproep negeert instellingen voor doorschakelen of niet storen. U kunt een wachtstandherinnering niet verwijderen.

Als de systeembeheerder voor u Bezet bij oproep in wachtstand heeft geconfigureerd, zal het telefoonsysteem u voor extra inkomende oproepen als bezet behandelen als u reeds oproepen in wachtstand hebt.

Een oproep in de wachtstand plaatsen:

1.Klik in het oproepgegevensscherm op plug_in_icon_hold. De oproepen in de wachtstand worden weer onder in het venster van de invoegtoepassing weergegeven.
plug_in_incoming

Een oproep uit de wacht halen:

1.Als u een oproep uit de wachtstand wilt halen, klikt u op OLcall Terughalen.