Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

U kunt een van de gadgets op het tabblad Start maximaliseren. Als een gadget is gemaximaliseerd, geeft het systeem andere gadgets automatisch geminimaliseerd weer in de taakbalk onder in de one-X Portal.

Het systeem geeft alleen een gemaximaliseerde gadget weer terwijl u bent aangemeld. Als u zich afmeldt, is het gadget bij de volgende aanmelding niet langer gemaximaliseerd.

Een gadget maximaliseren:

1.U kunt een gadget maximaliseren door op het pictogram show gadget in de rechterbovenhoek van de titelbalk van het gadget te klikken. Als u een geminimaliseerd gadget wilt maximaliseren, moet u het eerst terugzetten. Klik op het pictogram in de werkbalk onder aan het scherm of klik op het pictogram restore in de titelbalk van het gadget.

Het gadget terugzetten:

1.Als u een gadget wilt terugzetten, klikt u op het pictogram restore in de titelbalk van het gadget.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022