Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> Telefoonboeken

Een instant message naar een contactpersoon sturen

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

one-X Portal geeft u de mogelijkheid om chatsessies met instant messages met andere gebruikers te houden. U kunt hen herkennen aan het groene online pictogram in het telefoonboek. U kunt een instant message sessie gebruiken zelfs wanneer u een oproep hebt met dezelfde gebruiker die u berichten stuurt.

Als u niet wenst dat andere gebruikers een chatsessie met u kunnen starten terwijl u one-X Portal gebruikt, kunt u uw aanwezigheidsstatus instellen op Offline.

Een instant message sturen naar een contactpersoon:

1. Zoek de andere one-X Portal-gebruiker in uw directoryHead telefoonboekgadget.
Directory_Icons

2. Beweeg met uw cursor over de contactpersoon; een chat chatpictogram geeft aan dat ze beschikbaar zijn om te chatten. Klik op het chat chatpictogram om een chatvenster te openen.

3. Het instant message pop-up venster verschijnt in uw one-X Portal en in het one-X Portal van de andere gebruiker.  
pa_im

4. U kunt berichten beginnen te typen en zij kunnen antwoorden.

5. U kunt een instant message sessie starten met andere one-X Portal-gebruikers op hetzelfde moment. Elke sessie zal in een afzonderlijk pop-up venster verschijnen.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022