mybuddy kan u op de hoogte stellen van voicemail- en conferentiegebeurtenissen als uw IM-client geopend is. Dit wordt geconfigureerd via uw one-X Portal-voorkeuren. Zie IM/aanwezigheid.

Vergadergebeurtenissen zijn slechts ter informatie. De opdracht @verg wordt alleen gebruikt in de chatroom. Als een andere gebruiker bijvoorbeeld @verg invoert tijdens een IM-conversatie met u, laat mybuddy u weten dat u bent uitgenodigd voor een telefonische vergadering. Als u de voorzitter van de vergadering bent, stelt mybuddy u tijdens de vergadering op de hoogte van de binnenkomst en het vertrek van deelnemers.

Voicemailgebeurtenissen: u kunt luisteren naar de voicemailberichten als u een bericht ontvangt en u kunt ook de beller opvangen en het gesprek aannemen terwijl de beller een voicemailbericht achterlaat.

Voicemailberichten beluisteren:

1. Typ in het mybuddy-gespreksvenster luisteren.

2. De telefoon die is geconfigureerd voor uw one-X Portal gaat over.

3. Neem de telefoon op en luister het voicemailbericht af.

Als u de oproep aanneemt terwijl de beller bezig is een voicemailbericht achter te laten, stuurt het systeem het bericht niet door naar uw mailbox, maar zet het een oproep op tussen u en de beller.

De oproep overnemen:

1. Typ in het mybuddy-gespreksvenster oppakken.

2. De telefoon die is ingesteld voor uw one-X Portal gaat over.

3. Neem de telefoon op en luister het voicemailbericht af.