one-X Portal is gelicenseerd via licenties die uw systeembeheerder heeft ingevoerd in het IP Office-systeem. Ze configureren eveneens welke IP Office-gebruikers toestemming krijgen om one-X Portal te gebruiken. Als u een licentie hebt om one-X Portal te gebruiken, hebt u het volgende nodig om u aan te melden:

Computer
U hebt een computer met een netwerkverbinding naar de one-X Portal-server nodig.

Webbrowser
one-X Portal is getest met de volgende webbrowsers:

Microsoft Edge

Firefox

Google Chrome

macOS Safari

 

JavaScript dient te zijn ingeschakeld in de webbrowser.

Als u geluiden wenst te gebruiken, bijvoorbeeld een beltoon voor een wachtende oproep of voicemail die wordt afgespeeld op de computer, moet er een media player zoals Windows Media Player of Quick Time geïnstalleerd zijn.

Als u Internet Explorer gebruikt, controleer dan dat de optie Geluiden afspelen op webpagina's is ingeschakeld (Hulpprogramma | Internetopties | Geavanceerd | Multimedia).

Als u wilt afspelen op een pc, moet u mogelijk accepteren dat het beveiligingscertificaat wordt gebruikt door de voicemailserver. Voer https://<voicemailserveradres>:5443/ in uw browser in en ga akkoord met de certificaatuitzondering.  

Voor de optie Onthoud mij op deze computer die in het aanmeldmenu wordt getoond, moet de browser ingesteld zijn om cookies te aanvaarden.

IP Office-toestel
one-X Portal kan worden gebruikt met de meeste telefoons die worden ondersteund door het IP Office-telefoonsysteem.

Gebruikersnaam
U hebt uw gebruikersnaam voor IP Office nodig zoals deze is ingesteld door de systeembeheerder. Houd er rekening mee dat dit niet noodzakelijkerwijze dezelfde naam is als deze die wordt getoond op uw telefoonscherm.

Wachtwoord
Uw wachtwoord voor IP Office. Houd er rekening mee dat dit kan verschillen van de aanmeldcode voor uw telefoon als u zo'n code hebt.

IP-adres
U hebt het adres nodig van de one-X Portal-server.

Ondersteunde talen

one-X Portal ondersteunt de hieronder weergegeven talen. Tijdens het aanmelden kunt u de gewenste taal selecteren. De ingestelde taal is alleen van toepassing op de one-X Portal. Deze instelling heeft geen invloed op de taal van andere websites die u bezoekt via de browser.

Braziliaans

Chinees

Tsjechisch

Nederlands

Engels (VS)

Engels (VK)

Frans

Duits

Italiaans

Japans

Koreaans

Pools

Russisch

Spaans (Zuid-Amerika)

Zweeds

Turks

Niet-one-X Portal-gebruikers

Basisgebruikers, oftewel gebruikers die niet zijn geconfigureerd als one-X Portal-gebruikers, kunnen toch de link Wachtwoord wijzigen op de aanmeldpagina van one-X Portal gebruiken om het eigen gebruikerswachtwoord te wijzigen.