De titelbalk bovenaan rechts op het scherm toont u uw huidige status en biedt u de mogelijkheid om een aantal functies te gebruiken.

pa_status_line_annotated

De items op de titelbalk geven het volgende aan:

online1 Uw aanwezigheid
Deze pictogrammen geven uw huidige aanwezigheid aan in de one-X Portal-interface. De aanwezigheid verandert wanneer u de telefoon gebruikt of zich aan- of afmeldt. De pictogrammen lijken op die in het telefoonboekgadget voor andere gebruikers. Er zijn twee soorten aanwezigheid:

Telefonische aanwezigheid: Deze aanwezigheid houdt verband met uw telefoonstatus.

XMPP-aanwezigheid: Deze aanwezigheid houdt verband met uw IM-status (instant messaging).

pa_status_line_profile Uw profiel
Uw huidige actieve profiel. Profielen laten u toe reeksen telefooninstellingen vooraf te configureren en ze op elk gegeven moment toe te passen door te selecteren welk profiel er actief is. U kunt uw huidige profiel selecteren en profielen bewerken op de pagina Configureren .

pa_status_name Naam en nummer
Uw naam en interne toestelnummer.

pa_status_status Uw status
Deze vervolgkeuzelijst toont uw huidige geselecteerde status. U kunt uw status wijzigen en een statusbericht toevoegen dat zichtbaar is voor andere gebruikers.
custommessage

Aanwezigheid
U kunt kiezen uit de volgende statussen.

Status

Omschrijving

Beschikbaar

Dit is de normale toestand waarin u oproepen kunt opzetten en ontvangen.

Niet storen

In deze status worden oproepen aan u doorverbonden naar voicemail (indien beschikbaar), anders krijgen de andere gebruikers een bezettoon te horen. De uitzondering hierop zijn oproepen van nummers die u hebt toegevoegd aan uw lijst Uitzonderingen Niet storen. In deze toestand kunt u nog steeds oproepen opzetten.

Offline

U kunt deze status selecteren als u one-X Portal verder wilt blijven gebruiken, maar niet wenst dat andere one-X Portal-gebruikers u instant messages kunnen sturen via one-X Portal.

Status
U kunt een statusbericht van maximaal 50 tekens invoeren. Dit wordt weergegeven aan andere gebruikers via de one-X Portal-client of externe clients terwijl u bent aangemeld. Als u bent afgemeld of uw status hebt ingesteld op Offline, is het bericht niet zichtbaar voor de andere gebruikers.

Help
Gebruik deze link om de one-X Portal-help te openen in een nieuw browsertabblad of -venster.

Afmelden
Klik op deze link wanneer u klaar bent met one-X Portal. U zult terugkeren naar het one-X Portal-aanmeldscherm.

Versie
Het versienummer van de one-X Portal die u momenteel gebruikt.