Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

Als uw telefoonsysteem over een Voicemail Pro voicemailsysteem beschikt, kunt u oproepen opnemen.

De beller zal standaard een waarschuwing voor oproepopname horen. Als u andere partijen betrekt bij de oproep die wordt opgenomen, bijvoorbeeld bij het starten van een vergaderingen, wordt deze waarschuwing opnieuw afgespeeld. Uw systeembeheerder kan het waarschuwingsbericht voor het opnemen van berichten uitschakelen. Dit kan echter om wettelijk redenen verboden zijn.

De opname wordt standaard in uw eigen voicemail mailbox geplaatst. Uw systeembeheerder kan de mailbox wijzigen waarin uw oproepopnames worden geplaatst.

De opname zal verdergaan zo lang u bent verbonden met de oproep. Als u de oproep doorverbindt met een andere gebruiker of nummer, wordt de opname beëindigd.

Een oproepopname starten:

1. Selecteer met behulp van het callsHead gadget Oproepen op het tabblad Start het oproeptabblad voor de verbonden oproep. Het zal het tabblad zijn met rechts een pictogram van twee aangesloten hoorns conn_connected.
pa calls

2. Om een oproep op te nemen, klikt op de callRecord opnameknop aan de rechterkant. Als de knop wordt weergegeven als een callRecord_disable pictogram, dan is de opname voor eender welke reden niet beschikbaar.

3. Eenmaal dat de opname is gestart, wijzigt de knop naar een callStopRecord pictogram. Klik hierop om de opname te beëindigen. De oproepopname stopt ook automatisch als u een oproep parkeert, doorverbindt of in een vergadering plaatst. Als u een oproep in wachtstand plaatst, wordt de oproepopname onderbroken terwijl de oproep in de wachtstand staat.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022