Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

Bij het bekijken van een telefoonboek wordt het aantal contactpersonen onderaan rechts van het telefoonboekgadget weergegeven, samen met een samenvatting van welke contactpersonen de huidige pagina bevat.

Elk telefoonboek heeft zijn eigen zoekoptie die kan worden gebruikt om het aantal overeenstemmingen te beperken die u nodig hebt om te scrollen of door te bladeren om de vereiste contactpersoon te zoeken. Bovendien heeft het gadget Telefoonboek zijn eigen zoekoptie die alle telefoonboeken zal doorzoeken en de resultaten zal tonen.

De persoonlijke en systeemtelefoonboeken doorzoeken:

1.Begin door de vereiste naam of het vereiste nummer in te voeren in de linkerbovenhoek van het telefoonboek.

2.De contactpersonen in het telefoonboek die nog steeds worden weergegeven komen overeen met de ingevoerde naam of het ingevoerde nummer.

Bij meerdere resultaten, kunt u de paginapictogrammen pages onderaan links gebruiken om tussen de pagina's te bladeren.

U kunt ook meerdere gegevens aan de zoekterm toevoegen om de resultaten van de zoekopdracht te verbeteren en zo het aantal weergegeven contactpersonen te beperken.

Het externe telefoonboek doorzoeken:

1.Typ een naam of nummer in het tekstvak onderaan en klik op de knop Start.

2.one-X Portal stuurt een zoekopdracht naar het externe telefoonboek en geeft de resultaten weer.

Alle telefoonboeken doorzoeken

1.Klik op het tabblad icon search all Alles zoeken.

2.Voer de naam of het nummer in waarnaar u wilt zoeken in het zoekvak bovenaan en klik op de knop Zoeken.
directory search results

Een lijst met leden van een huntgroep weergeven:

Het systeemtelefoonboek kan worden gebruikt om de leden van de huntgroep en hun status weer te geven. Zie Een lijst met leden van een huntgroep weergeven.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022