Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

U kunt ook zoeken in IM-gesprekken die u met andere contactpersonen hebt gehad.

Uw IM-gesprekken doorzoeken:

1.Selecteer in het gadget logsHead Gespreksgeschiedenis op het tabblad Start , het tabblad IM.
instant_message_search

2.Voer de criteria in waarop u wilt zoeken. Elk veld is optioneel.

Veld

Omschrijving

Deelnemer

Typ de naam van de andere contactpersoon in de conversatie.

Trefwoorden

Typ de trefwoorden van de IM-conversatie

Start

Selecteer de startdatum voor het vermelden van gesprekken. Als u geen datum selecteert, toont het systeem alle conversaties vanaf de eerste conversatie die het systeem heeft bewaard.

Einde

Selecteer de einddatum voor het vermelden van gesprekken. Als u geen datum selecteert, toont het systeem alle conversaties tot de laatste conversatie.

3.Klik op Zoeken. Het systeem toont de lijst met alle gesprekken op basis van uw zoekopdracht. Als geen resultaten worden gevonden, klikt u op Vorige om uw zoekcriteria te wijzigen.

4.Klik op de conversatie die u wilt openen. Het systeem opent de conversatie.

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022