Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

> Voicemail

Uw voicemailbegroeting selecteren

Schuiven Vorige Omhoog Volgende Meer

Als uw voicemail wordt voorzien door Voicemail Pro, kan uw mailbox maximaal 9 begroetingen bevatten die u hebt opgenomen. Voor elk van uw one-X Portal-profielen kunt u via de instelling Actieve begroeting selecteren welke meldtekst er moet worden gebruikt voor uw mailbox wanneer dat profiel actief is.

Deze optie wordt alleen ondersteund als uw systeem gebruikmaakt van een Voicemail Pro-voicemailserver. De optie is niet beschikbaar als uw telefoniesysteem gebruikmaakt van Embedded Voicemail. Neem contact op met uw systeembeheerder als u niet zeker weet welk type voicemail uw systeem gebruikt.

 

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022