U kunt een oproep starten vanuit Outlook via de functie Klikken om te bellen. Bovendien kunt u, als u smart tags inschakelt, oproepen plaatsen vanaf nummers in andere toepassingen. Wanneer u een oproep start met de toepassing Klikken om te bellen en u voorkeursinstellingen voor uitgaande oproepen hebt, past het systeem de betreffende regels toe op het nummer dat u aanklikt om te bellen.

Standaard worden alle benodigde onderdelen van Microsoft voor het gebruik van de toepassing Klikken om te bellen geïnstalleerd bij de installatie van Microsoft Office. Als u echter kiest voor een aangepaste installatie van Microsoft Office en vervolgens geen onderdelen selecteert, kunt u de toepassing Klikken om te bellen echter niet gebruiken.

De volgende onderdelen van Microsoft Office zijn nodig om Klikken om te bellen te gebruiken:

Microsoft Outlook

Klikken om te bellen wordt alleen ondersteund in de 32-bits versies van Microsoft Outlook  2007, 2010 en 2013.

Als u alleen Microsoft Outlook hebt geïnstalleerd met het installatieprogramma voor alleen Microsoft Outlook, kunt u de functie Kiezen om te bellen niet gebruiken.

Microsoft Word

Microsoft Outlook met .NET-programmeerondersteuning

Office Tools

Activeert .NET-programmeerondersteuning (voor instelling van Outlook 2010, 2013)

Smart Tag .NET-programmeerondersteuning (voor instelling van Outlook 2007)

Microsoft Forms 2.0 .NET-programmeerondersteuning

Smart tags toevoegen aan nummers

Wanneer u Infolabels inschakelt, verwerkt het systeem bepaalde soorten gegevens in een document. Zo kan het systeem data of namen verwerken en deze automatisch markeren als Infolabels. De tekst is dan onderstreept met een paarse stippellijn. Wanneer u op een Infolabel klikt, toont het systeem de verschillende acties die u kunt uitvoeren voor het betreffende gegevenstype.