U kunt verschillende oproepen aan de gang hebben op hetzelfde moment. Dit omvat alle oproepen die u waarschuwen en alle oproepen die in wachtstand staan. U kunt echter slechts één verbonden oproep op hetzelfde moment hebben. Elke oproep wordt getoond door een tabblad aan de linkerkant en het pictogram zal de status van de oproep (verbonden, in wachtstand, aankondigend, enz.) weergeven.

pa several calls

Om de gegevens van een oproep te bekijken, klikt u op het tabblad voor de oproep. Het bekijken van de oproepgegevens beantwoordt de oproep niet of heeft geen invloed op de oproepen. Om over te schakelen naar een andere oproep, klikt u op de knop voor callAnswer oproep beantwoorden of callRetrieve oproep in wachtstand opvragen. De oproep waarmee u verbonden was, zal automatisch in wachtstand worden geplaatst.

Aantal oproepen

one-X Portal beperkt het aantal oproepen niet dat u kunt opzetten en ontvangen. U kunt slechts één verbonden oproep tegelijkertijd hebben, maar u kunt meerdere oproepen in wachtstand hebben op hetzelfde moment. Uw telefoonsysteem beperkt echter het aantal inkomende oproepen dat u kunt ontvangen.

Telefoons met oproepknoppen
Veel Avaya-telefoons hebben programmeerbare knoppen die geconfigureerd zijn door de systeembeheerder als oproepknoppen. Wanneer u een van deze telefoons gebruikt, wordt voor elke oproep die u opzet of ontvangt een oproepknop gebruikt waarmee deze oproep kan worden geregeld (indrukken om vast te houden, opvragen, gegevens bekijken, enz.).

Inkomende oproepen worden weergegeven op een geschikte oproepknop indien beschikbaar. Als er geen oproepknop beschikbaar is, zal het telefoonsysteem de oproep behandelen als of u bezet bent voor eventuele bijkomende inkomende oproepen.

Voor uitgaande oproepen kunt u one-X Portal gebruiken om bijkomende uitgaande oproepen op te zetten zelfs wanneer alle oproepknoppen van uw telefoon in gebruik zijn. Als u dit doet, zullen sommige oproepen niet worden weergegeven door en daarom niet regelbaar zijn via een oproepknop op de telefoon.

Telefoons zonder oproepknoppen
Als de telefoon die u gebruikt, geen oproepknoppen heeft, regelt uw instelling voor Wachtende oproep aan, die is ingesteld door uw systeembeheerder, het aantal oproepen dat u kunt ontvangen.

Als uw instelling voor Wisselgesprek aan ingeschakeld is, kunt u one-X Portal gebruiken om extra inkomende oproepen te beantwoorden. Eenmaal dat u twee oproepen hebt die worden behandeld, worden eventueel inkomende oproepen door het telefoonsysteem behandeld als of u bezet bent. Met one-X Portal kunt u echter nog steeds bijkomende uitgaande oproepen opzetten.

Als uw instelling voor Wachtende oproep aan niet ingeschakeld is, zal het telefoonsysteem u behandelen als of u bezet bent eenmaal dat u een aangesloten oproep hebt. Met one-X Portal kunt u echter nog steeds bijkomende uitgaande oproepen opzetten.

Opmerkingen

1.U kunt slechts één aangesloten oproep tegelijkertijd hebben. Als u verbinding maakt met een andere oproep (door een oproep op te zetten, een oproep te beantwoorden, een oproep uit parkeerstand halen, een oproep uit wachtstand opvragen, enz.) wordt de bestaande oproep waarmee u verbonden was automatisch in wachtstand geplaatst. Dit noemt men automatische wachtstand. Uw systeembeheerder kan Automatische wachtstand voor het ganse systeem deactiveren. Wanneer dit gebeurt, wordt de verbinding van elke huidige oproep verbroken wanneer u verbinding maakt met een oproep.

2.Dit is niet van toepassing op geparkeerde oproepen. In tegenstelling tot oproepen in wachtstand, worden ze geparkeerd op het telefoonsysteem in plaats van op uw telefoon in wachtstand geplaatst.