Als uw instellingen op het telefoonsysteem niet overeenstemmen met een van uw profielen, zal one-X Portal u weergeven als ingesteld op het profiel Gedetecteerd. Dit profiel bevat uw huidige instellingen die worden gelezen van het telefoonsysteem.

profile detected

Het Gedetecteerd profiel kan terug verschijnen zelf wanneer u een actief profiel hebt geselecteerd. Wanneer u een profiel als actief selecteert, zullen de instellingen van dat profiel toegepast worden op de instellingen van het telefoonsysteem. Vele van deze instellingen kunnen echter gewijzigd worden aan de hand van andere methodes, zoals het bellen van korte codes. Wanneer u dat doet, zullen de telefoonsysteeminstellingen niet langer overeenstemmen met uw profiel en wordt u opnieuw gewijzigd naar het Gedetecteerd profiel.

Voicemail-instellingen wijzigen met andere interfaces

one-X Portal laadt uw voicemailinstellingen wanneer u zich aanmeldt. Wanneer u uw voicemailinstellingen vervolgens wijzigt via een andere methode, zoals via uw telefoon, kunnen de gegevens die one-X Portal vasthoudt, incorrect zijn. Als u uw voicemailinstellingen op een andere methode dan via one-X Portal wijzigt, moet u bij one-X Portal uitloggen en opnieuw inloggen.