one-X Portal In 11.0 kunt u externe gadgets toevoegen en gebruiken zonder dat u voor elk gadget een onafhankelijke toepassing hoeft te openen.

Een aantal handige gadgets voor het gebruik van one-X Portal zijn: Projectmanagement, Agenda, Valutacalculator, Google Translate, Nieuws, Google Maps en meer. Het systeem toont alleen de gadgets die de beheerder van one-X Portal heeft ingeschakeld voor de gebruiker.

Opmerking: Als u een extern gadget hebt toegevoegd, blijft het systeem dit gadget tonen, zelfs als u uitlogt en later weer inlogt.

Externe gadgets kunnen alleen worden toegevoegd aan het tabblad Start en aan aangepaste tabbladen. U kunt geen extern gadget toevoegen aan het tabblad Configureren.

Een extern gadget toevoegen:

1. Klik op het tabblad waar u de externe gadgets aan wilt toevoegen.

2. Klik op gadgets Gadgets, op de werkbalk. one-X Portal toont een lijst van categorieën, zoals ALLE, COMMUNICATIE, FINANCIEEL, PRODUCTIVITEIT, TECHNOLOGIE en andere.

3. Selecteer een categorie.

4. Schakel het gadget in dat u wilt toevoegen. Het systeem voegt het gadget toe aan het venster met de minste gadgets.

Een extern gadget verwijderen:

U kunt alleen de externe gadgets verwijderen uit one-X Portal. U kunt de standaard gadgets niet verwijderen van het one-X Portal Starttabblad.

Klik op Sluiten in de titelbalk van het externe gadget.

Klik op Ja om te bevestigen dat u het gadget wilt verwijderen uit one-X Portal.