Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

one-X Portal In 11.1 FP2 kunt u externe gadgets toevoegen en gebruiken zonder dat u voor elk gadget een onafhankelijke toepassing hoeft te openen.

Een aantal handige gadgets voor het gebruik van one-X Portal zijn: Projectmanagement, Agenda, Valutacalculator, Google Translate, Nieuws, Google Maps en meer. Het systeem toont alleen de gadgets die de beheerder van one-X Portal heeft ingeschakeld voor de gebruiker.

Opmerking: Als u een extern gadget hebt toegevoegd, blijft het systeem dit gadget tonen, zelfs als u uitlogt en later weer inlogt.

Externe gadgets kunnen alleen worden toegevoegd aan het tabblad Start en aan aangepaste tabbladen. U kunt geen extern gadget toevoegen aan het tabblad Configureren.

Een extern gadget toevoegen:

1. Klik op het tabblad waar u de externe gadgets aan wilt toevoegen.

2. Klik op gadgets Gadgets, op de werkbalk. one-X Portal toont een lijst van categorie├źn, zoals ALLE, COMMUNICATIE, FINANCIEEL, PRODUCTIVITEIT, TECHNOLOGIE en andere.

3. Selecteer een categorie.

4. Schakel het gadget in dat u wilt toevoegen. Het systeem voegt het gadget toe aan het venster met de minste gadgets.

Een extern gadget verwijderen:

U kunt alleen de externe gadgets verwijderen uit one-X Portal. U kunt de standaard gadgets niet verwijderen van het one-X Portal Starttabblad.

Klik op Sluiten in de titelbalk van het externe gadget.

Klik op Ja om te bevestigen dat u het gadget wilt verwijderen uit one-X Portal.

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

┬ę 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022