U kunt een oproep naar een contactpersoon in uw telefoonboek doorverbinden in plaats van het bestemmingsnummer zelf in te voeren.

Een oproep doorverbinden via het telefoonboek:

1. Gebruik het directoryHead telefoonboekgadget om de partij te zoeken naar wie u uw huidige oproep wilt doorverbinden. Klik op hun naam om het nummer weer te geven.
Directory_Icons

2. Omdat u reeds een verbonden oproep hebt, worden er bijkomende opties getoond wanneer u de cursor over een contactpersoon in het telefoonboek beweegt.

transfer Doorverbinden:  
Gebruik het pictogram voor doorverbinden om een oproep ongecontroleerd door te verbinden met het primaire nummer van de contactpersoon.

consult Consulteren:  
Gebruik het pictogram voor consulteren om een oproep gecontroleerd door te verbinden met het primaire nummer van de contactpersoon.

conference Vergadering:  
Gebruik het pictogram voor vergaderingen om een vergadering tot stand te brengen tussen uzelf, de oproep in de wacht en het primaire nummer van de contactpersoon.

alt Alternatieve nummers:
Als dit pictogram wordt weergegeven, heeft de contactpersoon alternatieve nummers. U kunt op het pictogram klikken en de oproepopties selecteren die beschikbaar zijn voor die nummers.