U kunt one-X Portal gebruiken om oproepen door te verbinden. Er zijn verschillende manieren om oproepen door te verbinden:

Ongecontroleerd doorverbinden

Ongecontroleerd doorverbinden gebeurt wanneer u na het bellen van de doorschakelbestemming, de oproep doorverbindt zonder dat u wacht totdat de oproep wordt beantwoord.

Gecontroleerd doorverbinden

Gecontroleerd doorverbinden gebeurt wanneer u praat (of probeert te praten) met de doorschakelbestemming voordat de oproep wordt doorverbonden. Uw oorspronkelijke oproep naar de doorschakelverbinding is een consultatie- of informatiegesprek.

Deze methode om oproepen door te verbinden maakt het mogelijk te bevestigen of het bestemmeling aanwezig is en de oproep wilt aanvaarden.

Doorverbinden naar vergadering

U kunt ook een oproep doorverbinden door een vergadering te starten tussen alle partijen en vervolgens de vergadering verlaten.

Opmerkingen

1. Uw systeembeheerder kan voor u een Terugstuurtijd doorverbinden inschakelen. Wanneer deze is ingesteld, kan een doorverbonden oproep die niet wordt beantwoord, terug op uw toestel overgaan.

2. Het vermogen om een externe oproep naar en ander extern nummer door te verbinden, kan verhinderd zijn door uw systeembeheerder.