Please enable JavaScript to view this site.

one-X Portal gebruiken

U kunt one-X Portal gebruiken om oproepen door te verbinden. Er zijn verschillende manieren om oproepen door te verbinden:

Ongecontroleerd doorverbinden

Ongecontroleerd doorverbinden gebeurt wanneer u na het bellen van de doorschakelbestemming, de oproep doorverbindt zonder dat u wacht totdat de oproep wordt beantwoord.

Gecontroleerd doorverbinden

Gecontroleerd doorverbinden gebeurt wanneer u praat (of probeert te praten) met de doorschakelbestemming voordat de oproep wordt doorverbonden. Uw oorspronkelijke oproep naar de doorschakelverbinding is een consultatie- of informatiegesprek.

Deze methode om oproepen door te verbinden maakt het mogelijk te bevestigen of het bestemmeling aanwezig is en de oproep wilt aanvaarden.

Doorverbinden naar vergadering

U kunt ook een oproep doorverbinden door een vergadering te starten tussen alle partijen en vervolgens de vergadering verlaten.

Opmerkingen

1. Uw systeembeheerder kan voor u een Terugstuurtijd doorverbinden inschakelen. Wanneer deze is ingesteld, kan een doorverbonden oproep die niet wordt beantwoord, terug op uw toestel overgaan.

2. Het vermogen om een externe oproep naar en ander extern nummer door te verbinden, kan verhinderd zijn door uw systeembeheerder.

 

Prestatiecijfers, gegevens en bewerkingen die in dit document worden genoemd zijn standaard en moeten specifiek schriftelijk worden bevestigd door Avaya voordat deze van toepassing worden op een bepaalde order of een bepaald contract. Het bedrijf behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken wijzigingen of aanpassingen door te voeren. De openbaarmaking van informatie in dit document houdt geen vrijstelling in van octrooien of andere beschermende rechten van Avaya of anderen. Alle handelsmerken die worden aangeduid met ™, ® of © zijn respectievelijk gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2022 AVAYA
Uitgave 17.b.-
maandag 17 januari 2022