Met mobiel twinnen kunt u bij inkomende oproepen zowel uw normale toestel als een ander nummer over laten gaan. Uw systeembeheerder bepaalt wie gebruik kan maken van deze functie.

Als u mobiel twinnen mag gebruiken, kunt u het in- of uitschakelen en het nummer van de bestemming invoeren in uw huidige one-X Portal-profiel. De systeembeheerder kan deze functie ook via het menu van uw bureautelefoon voor u configureren.

Als mobiel twinnen is ingeschakeld, zijn er twee extra knoppen beschikbaar in het gadget Oproepen:

twinned to mobile

icon transfer to twin Doorverbinden naar twin
Als u een oproep hebt aangenomen op uw normale toestel, kunt u op deze knop klikken om de oproep door te verbinden naar uw getwinde nummer. Het telefoonsysteem zal de oproep dan proberen door te verbinden naar dat nummer. Als de oproep niet beantwoord wordt, komt de oproep weer terug naar uw normale toestel. De oproep kan ook terugkomen als hij te snel beantwoord wordt, bijvoorbeeld als de oproep direct wordt omgeleid naar de voicemail als een mobiele telefoon in gesprek of uitgeschakeld is.

icon claim from twin Terugnemen van twin
Als u een getwinde oproep beantwoord hebt op uw getwinde toestelnummer, kunt u de oproep met deze knop terugschakelen naar uw normale toestel.