U kunt het startscherm van Avaya IP Office Plug-in gebruiken om de volgende taken uit te voeren:

Uw aanwezigheid als gebruiker bekijken

U kunt uw aanwezigheid bekijken door de muisaanwijzer op het cirkelvormige pictogram naast uw gebruikersnaam te plaatsen. U kunt uw IM-aanwezigheid bekijken door de muisaanwijzer op het belvormige pictogram naast uw gebruikersnaam te plaatsen.  U kunt de IM-aanwezigheid ook wijzigen door op het belvormige pictogram te klikken en een status uit de lijst te selecteren. Voor meer informatie over de aanwezigheid van de gebruiker, zie Aanwezigheidsinformatie.

136-2

136-4

Contactpersonen weergeven

U kunt de systeem- of persoonlijke contactpersonen uit het telefoonboek bekijken. U kunt ook de naam van een contactpersoon opzoeken in het zoekvak en op het pictogram Zoeken klikken. Voor meer informatie, zie Persoonlijk telefoonboek.

136-5

136-6

 

Ongelezen voicemailberichten en oproepen bekijken

U kunt het pictogram Voicemailbericht aanwijzen om het aantal ongelezen voicemailberichten te bekijken. Klik op het pictogram oproepenlogboek om uw oproepenlogboek te bekijken. Voor informatie over het beheer van voicemailberichten en oproepen, zie Voicemail-opties en Avaya IP Office Plug-in-oproepuncties.

137-1

137-2

Snelle taken

U kunt de instellingen van Avaya IP Office Plug-in aanpassen, contactpersonen uit Outlook importeren, de rapportlijst bekijken en help-inhoud over het gebruik van Avaya IP Office Plug-in lezen door op het pictogram met de neerwaartse pijl te klikken. Voor meer informatie, zie Verbinding.

137-3