När du ringer och tar emot samtal visar one-X Call Assistant samtalsförloppet. Systemet visar namnet eller bara numret för parten i den andra änden.

call_assistant_incoming_call

Inkommande samtal

När du har ett väntande samtal som ska besvaras visar one-X Call Assistant information om uppringaren. Klicka på Svara för att besvara samtalet. När du besvarar ett samtal i systemet och har aktiverat meddelanderutan så stängs det befintliga one-X Portal-fönstret och ett nytt öppnas.

Om du vill ringa upp med snabbknappar trycker du på tabbtangenten tills systemet markerar svarsknappen callfocus och trycker sedan på snabbknappskombinationen Ctrl+Skift+A.

call_assistant_connected_call

Uppkopplat samtal

Systemet visar det här meddelandet när samtalet kopplas upp.

Om du vill väntkoppla ett samtal eller återta ett väntkopplat samtal trycker du på tabbtangenten tills systemet markerar knappen för att väntkoppla/återta holdfocus och trycker sedan på snabbknappskombinationen Ctrl+Skift+U.

call_assistant_outgoing_call

Utgående samtal

När du ringer ett samtal med telefonen, one-X Portal eller one-X Call Assistant visar systemet information om samtalet. Du kan använda alternativet Avsluta för att avsluta ett försök.

Om du vill bryta samtalet med en snabbknapp trycker du på tabbtangenten tills systemet markerar avsluta-knappen dropfocus och trycker sedan på snabbknappskombinationen Ctrl+Skift+D.

För vissa typer av externa samtal, till exempel analoga telefonlinjer, kan det hända att systemet inte hittar samtalsförloppet och visar samtalet som uppkopplat trots att samtalet fortfarande ringer.

toaster_multiple_calls

Flera samtal

Popup-rutan låter dig hantera flera samtal, till exempel om ytterligare samtal kommer in medan du redan är i ett samtal.

call_assistant_failed_call

Misslyckat samtal

Det här meddelandet anger att uppringningsförsöket av någon anledning misslyckades.

call_assistant_logging_in

Logga in

Systemet visar det här meddelandet när one-X Call Assistant startar och loggar in på one-X Portal-servern för att skicka och ta emot information om dina samtal.

call_assistant_logging_failed

Inloggningen misslyckades

Systemet visar det här meddelandet om one-X Call Assistant kan ansluta till one-X Portal-servern, men användarnamnet eller lösenordet inte matchar dina inställningar för en one-X Portal-inloggning.

Högerklicka på ca icon connected Ansluten och välj Inställningar. Kontrollera att uppgifterna i dialogrutan Anslutning är rätt och klicka på OK.