Du kan ta bort konferenser om du är konferensvärd. Detta tar bort konferensen från vyn kalender och möten. Om konferensen som togs bort var en framtida konferens skickar systemet ut konferensmeddelanden om inställningen.

För att ta bort en schemalagd konferens:

1.Hitta mötet i Mötesvyn.

2.Klicka på mötesdetaljerna för att markera det. Klicka på ikonen queues configuration delete icon.