Samtal från nummer i listan kan fortfarande ringa till din telefon även när Stör ej aktiverats. Men de kommer fortfarande se din status som 'stör ej'.

Det här gäller bara för samtal direkt till din anknytning. Det gäller inte för samtal till någon sökgrupp du är med i.

Du kan använda one-X Portal för att lägga till nummer från adressböckerna Privat och System till dina undantag. Nummer som läggs till på andra sätt, till exempel från din telefon eller av systemadministratören, kan visas och tas bort med one-X Portal.

För att konfigurera dina Stör ej-undantag:

1.På fliken Konfigurera väljer du Stör ej-undantag.

2.Listan med undantag visas då numret i listan med undantag matchar ett nummer i adressboken Privat eller System. Även namnet visas i listan med undantag.

Lägga till ett nummer från adressboken
Klicka antingen på fliken Privat eller System. Välj de kontakter du vill lägga till i Undantag. För kontakter i adressboken Privat är det kontaktens nummer för Primär telefon som läggs till.

Ta bort ett nummer
Om du vill ta bort ett nummer från listan med undantag klickar du på X bredvid numret.

3.Klicka på Spara.

Obs!

1.Namn lagras inte i listen med undantag, utan bara nummer. Namnen som visas i listan är mappade från matchande one-X Portal-nummer i listan med undantag enligt adressbokskontakternas nummer för Primär telefon. Om adressbokskontakten inte längre matchar numret i listan med undantag visas inget namn.

2.För närvarande är det inte möjligt att i one-X Portal ange jokertecknen N och X, där N är valfritt nummer och X är valfri enstaka siffra. Om du till exempel vill tillåta alla nummer från 5551000 till 5551099 lägger du till undantagsnumret som antingen 55510XX eller 55510N. Dessa kan anges av systemadministratören.