one-X Portal är licensierat via de licenser som systemadministratören angett i IP Office-systemet. De konfigurerar också vilka IP Office-användare som tillåts använda one-X Portal. Om du är licensierad att använda one-X Portal behöver du följande för att logga in:

Dator
Du behöver en dator med nätverksanslutning till one-X Portal-servern.

Webbläsare
one-X Portal har testats med följande webbläsare:

Microsoft Edge

Firefox

Google Chrome

macOS Safari

 

Webbläsaren bör ha Javascript aktiverat.

Om du vill använda ljud, exempelvis ringsignaler när du har samtal som väntar, eller uppspelning av röstmeddelanden på datorn, måste en mediespelare som Windows Media Player eller Quick Time vara installerad.

Om du använder Internet Explorer kontrollerar du att alternativet Spela upp ljud i webbsidor är aktiverat (Verktyg | Internetalternativ | Avancerade | Multimedia).

Du kan behöva godkänna säkerhetscertifikatet som används av röstbrevlådeservern för att kunna spela upp på din dator. Öppna https://<voicemail_server_address>:5443/ i din webbläsare och godkänn certifikatundantaget.  

För alternativet Kom ihåg mig på den här datorn som visas på inloggningsmenyn krävs att webbläsaren tillåter cookies.

IP Office tillägg
one-X Portal kan användas av de flesta telefonerna med stöd för IP Office telefonsystem.

Användarnamn
Du behöver det användarnamn för IP Office som administratören har ställt in. Observera att detta inte nödvändigtvis är samma namn som visas i telefonens teckenfönster.

Lösenord
Ditt lösenord till IP Office. Observera att detta kan skilja sig från din telefoninloggningskod om du har en sådan också.

IP-adress
Du behöver IP-adressen till one-X Portal-servern..

Språk som stöds

one-X Portal har stöd för språken nedan. Du kan välja vilket språk du vill använda när du loggar in. Det språk du har ställt in gäller bara för one-X Portal. Den här inställningen påverkar inte språket på andra webbplatser som du når via webbläsaren.

Brasilianska

Kinesiska

Tjeckiska

Holländska

Engelska (amerikansk)

Engelska (brittisk)

Franska

Tyska

Italienska

Japanska

Koreanska

Polska

Ryska

Spanska (Latinamerika)

Svenska

Turkiska

Icke-one-X Portal-användare

Basanvändare, dvs. de som inte konfigurerats som användare av one-X Portal, kan fortfarande använda länken Byt lösenord på one-X Portal inloggningssida för att byta lösenord.